Главная > новини тернопільщини > Стало відомо, через які страви отруїлися 25 вихованців тернопільського військового коледжу

Стало відомо, через які страви отруїлися 25 вихованців тернопільського військового коледжу

26.02.2020 10:07


У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області оприлюднили результати експертизи, проведеної у Збаразькому коледжі. Нагадаємо, минулого тижня 25 неповнолітніх ліцеїстів потрапили у Збаразьку районну лікарню з однаковими симптомами. У 8 людей виявили норовірус, у 4 - стафілокок, а у 2 осіб - і те, і інше.


Харчоблок коледжу перевірили. Сьогодні стало відомо, які страви могли спричинити спалах.Сальмонелу, БГКП, МАФАМ і стафілокок знайшли у гороховому пюре.У капусняку  і салаті з буряка - БГКП, МАФАМ. Кишкова паличка і стафілокок була на інвентарі кухні та техобладанні. Ба більше, джерелом зараження норовірусом стала вода.


Поділитись:




Актуальне   
Маєте важливу інформацію? Стали свідком несправедливих дій? Вас образили і ви хочете розповісти про це місту? Тисніть на кнопку!

Ми розповімо Вашу правду усім.




 

новини




Залишити повідомленняx

У Вас є новини, побажання, критика чи просто бажаєте висловити своє бачення подій? Розміщуйте на нашому сайті інформацію яку б Ви хотіли щоб почули інші.


* Позначенні поля обов’язкові для заповнення

x